Website optimalisatie en ontwikkeling

MyleneKlein.nl Websiteoptimalisatie en SEO BSET Installatie

BSET Installaties - Elektrotechniek

Websiteoptimalisatie | Content Creatie | SEO

BSET Installaties wil beter gevonden worden in de zoekmachines. Hiervoor is de website overgezet van een op maat gemaakt thema en WordPress naar een WordPress website met behulp van Elementor en Astra Pro. Een premium thema die met behulp van een WP pagebuilder aangepast kan worden zonder uitgebreide kennis van html en css. Op deze manier kan er stapsgewijs gewerkt worden aan een betere vindbaarheid en conversie.

- NU ONLINE -

Muller PT

Website ontwikkeling | Websiteoptimalisatie | Content Creatie | Social Media | Strategie

Muller PT was toe aan een hele nieuwe website. Er is gekozen voor WordPress gebouwd met Elementor. Er is een hele nieuwe lay-out ontworpen waarbij rekening is gehouden met de missie en visie van het bedrijf met de mogelijkheid tot groei en uitbreiding. Als de website klaar is zal Muller PT ondersteunt worden op gebied van content creatie, doorontwikkeling en uitbreiding van de website en social media voor uiteindelijk betere online zichtbaarheid en conversie.

- NU ONLINE -

PT One

Websiteoptimalisatie | Website beheer | SEO | Conversie

PT One had al een website laten maken en had iemand nodig voor de online vindbaarheid en beheer van de website. Zonder iets aan de lay-out te doen is er aan de achterkant hard gewerkt aan het optimaliseren van de website. Dit resulteerde in een organische nummer 1 plek op het zoekwoord ‘personal training’ in Amersfoort (nu 2de plek) en een verdubbeling van het aantal aanmeldingen via de website.
- NU ONLINE -

Vennink Bedrijfshygiene

Vennink Bedrijfshygiëne

Websiteoptimalisatie | Lokale SEO

De website van Vennink Bedrijfshygiëne was ontworpen in html. De eigenaar wil beter gevonden worden en dat gaat makkelijker als de website gebouwd is met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Er is gekozen voor WordPress en de website is vrijwel een op een overgezet met een iets andere lay-out en structuur. Nu de website is overgezet kan er stapsgewijs gewerkt worden aan een betere vindbaarheid door content optimalisatie.

- NU ONLINE -

Bird's Eye Chili blog website homepage overview

Bird's Eye Chili - Blog

Webdesign in WordPress

De klant wilde hele minimalistische blog website die later uitgebouwd zou kunnen worden. We hebben gekozen voor een typewriter lettertype, standaard blog-template met kleine aanpassingen en een homepage waar alle berichten op verschijnen. Verder nog twee pagina's waaronder een contactpagina. Deze website was binnen een dag in de lucht en klaar voor gebruik.

- NU ONLINE -

PT Rik

Websiteoptimalisatie | Lokale SEO | Content Creatie

De website van PT Rik was gebouwd in Jimdo. Aangezien deze Amersfoortse personal trainer flink was gegroeid en inmiddels over een eigen studio beschikt voldeed de site niet meer aan de behoefte en de wensen van de klant. De website is overgezet naar WordPress en gebouwd met Elementor en geheel voorzien van een opgefriste look. Geen hele grote veranderingen aangezien bestaande uitstraling wel naar wens was.
Website staat op de eerste plaats bij organische zoekresultaten in Amersfoort op 'Personal Training'

- NU ONLINE -

Scroll naar top