Mission Statement 2.0

Ik hou van beweging, ik hou van veranderingen. Ik hou ervan om dingen beter te maken, beter dan ze al zijn. Mooier, fijner, efficiënter en beter voor de aarde. Beter voor jou en voor mij.

Ik geloof eerlijk en oprecht in een wereld waar niemand meer iets ‘bezit’ en alles in bruikleen is, inclusief deze aarde. Ik geloof in een wereld waar we onbaatzuchtig van elkaar houden, onvoorwaardelijke liefde. Want als iedereen denkt aan een ander, komt niemand iets tekort.

Ik doe dit door heel bewust te schrijven. Woorden manifesteren. En ik doe dit door te doen, mensen helpen met beide handen, voeten en ogen maar ook door te leven zoals ik zeg dat ik doe. Walk the talk. Zo min mogelijk materiele zaken in mijn leven, te genieten van wat ik heb en bewuste keuzes te maken.

Core Values

Leef met Passie

Ik ben betrokken bij alles wat ik doe. Er is voor mij geen middenweg, je gaat hard of je gaat niet.

Daadkrachtig

De slechtste beslissing is geen beslissing. Om vooruit te komen moet je doen. Soms win je, soms leer je.

Emphatisch

Empathie begint met luisteren. Het is het waarnemen en begrijpen van het verbale en non-verbale zonder oordeel of mening.

Conceptueel

Er is altijd een oplossing. Ik maak complexe zaken weer eenvoudig, kan ideeen omzetten naar concrete acties en altijd met een oog op de langetermijn.

Nieuwsgierig geworden?

 

Netwerk
Het team waar ik mee samenwerk bestaat uit ondernemers met dezelfde stip op de horizon. Het zijn mensen waar kennisdelen en samenwerken centraal staat, ondernemers die niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen en uitermate goed zijn in hun vakgebied. 
Door het combineren van elkaars talent ontstaat er synergie en een sterk en duurzaam netwerk.

"Omdat de mensen die gek genoeg zijn om te denken dat zij de wereld kunnen veranderen, degene zijn die dit doen." 


 

Scroll to top