“Marketing is no longer about the stuff you sell, but about the stories you tell.”

Meten is weten

Als ondernemer start je met een talent en een droom. Een organisatie runnen is niet eenvoudig, zeker niet als blijkt dat je droom werkelijkheid wordt en je de vraag niet meer aankan. Ik help je bij het groeien van je onderneming. 

Tot ongekende hoogte. 

Website optimalisatie

Vraag je jezelf wel eens af wat nou het effect is van je website? Of weet je dat al en haal je niet genoeg uit je website maar zou je dat wel willen maar heb je geen idee hoe? Zou je daarnaast ook beter gevonden willen worden? 

Het optimaliseren van de website is onderdeel van onze SEO strategie. Wij geloven namelijk dat niet alleen je website optimaal ingericht moet zijn maar dat daarnaast je online zichtbaarheid op social media en andere websites ook van belang zijn voor een betere ranking in zoekmachines en uiteindelijk meer conversie. 

Lees meer… 

Content Marketing

Ben jij op zoek naar inspirerende, unieke en effectieve content? Vind je het lastig om dit zelf te verzinnen of ben je wel een beetje handig maar kan je wat ondersteuning gebruiken van het opzetten van de juiste strategie voor jouw doelgroep en persona’s? 

Goede content is afgestemd op de behoeftes van je ideale doelgroep, deze wil je prikkelen, informeren, inspireren of tot actie overhalen maar past ook precies bij jou business en je missie. Wat wil je uitstralen, wat maakt jou uniek en hoe laat je online zien wie je bent en waar je voor staat? 

Social Media

Wil jij geen uren aan je social media besteden? Wil je wel adverteren of conversie uit je social media halen? Wil je je branding van je organisatie (of van jezelf) via social media ondersteunen? 

Social Media gaat pas echt iets opleveren als je er heel veel tijd en energie hebt ingestopt. Het gaat niet vanzelf en duurt vaak even voordat je echt een goed bereik hebt en een lekkere engagement. Daarnaast veranderen algoritmes continu en moet je de resultaten van je betaalde advertenties goed meten wil je er effectief mee omgaan. 

Wat wil je bereiken en welke social media zijn voor jouw doelgroep het meest effectief? Is het nodig betaalde advertenties te plaatsen of kan het misschien op een andere manier? 

Wat klanten over mij zeggen

Scroll naar top