over

Mylène Klein

Vroeger wilde ik altijd zijn zoals de rest. Ik viel er altijd al een beetje buiten. Te enthousiast, te vrolijk, een beetje raar. Ik heb leren altijd leuk gevonden en ik las alles wat los en vast zat. Pas jaren later kwam ik erachter dat de dingen die ik niet leuk vond aan mezelf juist hele mooie kwaliteiten zijn. Kwaliteiten die ik kan gebruiken in werk en dagelijks leven om mensen te helpen. Mijn wens is dat iedereen doet waar hij of zij goed in is en leuk vindt, en dat we daardoor kunnen excelleren en er nieuwe dingen ontstaan. Dat we door goed samenwerken, luisteren en begrijpen, we dingen kunnen maken die misschien nooit voor mogelijk waren. 

Het heeft heel lang geduurd voordat ik mezelf echt heb gevonden. Ik vind werk daarom ook niet zo belangrijk. Ik vind het belangrijk dat ik mijn rekeningen kan betalen en iets doe waar ik blij van wordt en ook iets terug kan geven (mensen kan helpen). 

(Ik ben nog aan het strugglen met deze pagina, over jezelf iets vertellen is lastiger dan ik dacht. Tips zijn welkom.)

Wordt vervolgd.

 

Mijn droom

Onafhankelijk - kantoorloos - werken, mijn laptop openklappen waar en wanneer ik maar wil. Werken wanneer ik het meest productief ben en waar ik goed in ben. Reizen over de hele wereld. Mensen helpen, de wereld leren kennen en begrijpen.

Mijn missie

De wereld op een positieve en liefdevolle manier beïnvloeden. Elkaar helpen ook al houdt dat misschien in dat ik daar zelf helemaal niks mee win. Mijn idealen, liefde, ideeën, kennis en energie doorgeven en de wereld met mijn enthousiasme besmetten!

Be the change

Heb je een project, stichting, doel of idee die de wereld zal laten schudden of gewoon een hele hoop mensen (of dieren) kan helpen? Heb je daarbij hulp nodig, wil je sparren, wil je een plekje op mijn website of shoutout op een van mijn social media kanalen, neem dan contact met mij op!

Scroll naar top