over

Mylène Klein

Vroeger wilde ik altijd zijn zoals de rest. Ik viel er altijd al een beetje buiten. Te enthousiast, te vrolijk en een beetje raar. Ik heb leren altijd leuk gevonden en ik las alles wat los en vast zat. Pas jaren later kwam ik erachter dat de dingen die ik niet leuk vond aan mezelf juist hele mooie kwaliteiten zijn. 

Een stukje tekst schrijven over jezelf is niet zo makkelijk. Daarom vul ik deze tekst elke keer een beetje aan. Het is de perfectionist en de winnaar die om elkaar strijden. 

Wil je niet wachten en meer over mij weten? Bel dan naar 06 48 37 62 72 of mail naar info@myleneklein.nl

Mijn droom

Onafhankelijk - kantoorloos - werken, mijn laptop openklappen waar en wanneer ik maar wil. Werken wanneer ik het meest productief ben en waar ik goed in ben. Reizen over de hele wereld. Mensen helpen, de wereld leren kennen en begrijpen.

Mijn missie

De wereld op een positieve en liefdevolle manier beïnvloeden. Elkaar helpen ook al houdt dat misschien in dat ik daar zelf helemaal niks mee win. Mijn idealen, liefde, ideeën, kennis en energie doorgeven en de wereld met mijn enthousiasme besmetten!

Be the change

Heb je een project, stichting, doel of idee die de wereld zal laten schudden of gewoon een hele hoop mensen (of dieren) kan helpen? Heb je daarbij hulp nodig, wil je sparren, wil je een plekje op mijn website of shoutout op een van mijn social media kanalen, neem dan contact met mij op!

Wie hebben er allemaal met mij samengewerkt

Scroll naar top