about

Achtergrond

Mylene Klein is een doorzetter. In haar leven heeft ze niet de beste start gehad die ze kon krijgen. Op 15 jarige leeftijd liep ze weg van huis. Ze heeft daarna veel hindernissen moeten overwinnen maar is inmiddels met een enorme inhaalslag bezig. In 2014 is ze HBO Bedrijfskunde gaan doen en  2019 start ze met een master op de Erasmus Universiteit aan de Rotterdamse Business School. 

Eind 2017, na een sabbatical van ruim een jaar, is ze gaan ondernemen omdat ze haar enorme drive wilde inzetten voor organisaties die daar klaar voor zijn. Ondernemers die open staan voor verandering en beseffen dat de wereld van nu en morgen heel anders is dan 10 jaar geleden.  

Mylene is een idealist,  een vrije geest, een visionair. Soms gaan haar idealen nog net even een stap te ver  maar met haar enthousiasme krijgt ze mensen vaak wel een stuk mee. En dat is ook wat ze wil, beweging. Ze houdt van verandering. Niks kan bij haar hetzelfde blijven, behalve als het steen- en steengoed is. 

“Met één idee kan je de wereld veranderen” 

Met een idee in haar hoofd verzint of zoekt ze pragmatische oplossingen. Ze kan abstracte ideeën concreet en haalbaar maken. 

Onze droom

Onafhankelijk kantoorloos werken en je laptop openklappen waar en wanneer je maar wil. Weten wanneer je het meest productief bent en waar je goed in bent. Je eigen talent inzetten en die van anderen. Elkaar helpen en delen van sociaal kapitaal. Een nieuwe invulling geven aan het concept werk.

Onze missie

De wereld op een positieve en liefdevolle manier beïnvloeden. Elkaar helpen ook al houdt dat misschien dat je zelf tijdelijk een stapje terug doet. Want als we allemaal aan elkaar denken dan komt niemand iets tekort.

Be the change

Heb je een project, stichting, doel of idee die de wereld zal laten schudden of gewoon een hele hoop mensen (of dieren) kan helpen? Heb je daarbij hulp nodig, wil je sparren, wil je een plekje op mijn website of shoutout op een van mijn social media kanalen, neem dan contact met mij op!