How?

Mijn overtuiging is dat als IEDEREEN aan elkaar denkt, NIEMAND iets tekort komt.

Als ik geef op het moment dat ik dat kan en iemand anders het nodig heeft, dan zal op het moment dat ik iets nodig heb er ook iemand zijn die mij dat zal geven. Of dat nu tijd, geld, kennis of gewoon een beetje aandacht is. Er is altijd iets wat je voor elkaar kan doen en waar je elkaar mee kan helpen. Door te geven, geef je ook iets aan jezelf. 

Ik geloof in overvloed, we hebben meer dan we denken en we kunnen meer geven dan we doen. Ik geloof in energie die hoort te stromen en te bewegen en niet krampachtig bij ons houden. 

Samenwerken

Door elkaar te versterken in goed vertrouwen met gebruik van elkaars talent kan er een synergie ontstaan. Deze vorm van energie, doordat de energie stroomt die je geeft en net zo hard weer bij je terugkomt, is onuitputtelijk en kan bergen verzetten. 

Kennisdelen

Samen op zoek naar de beste oplossing, doordat je kennis deelt kan het zich ontwikkelen. Kleine stukjes worden een groot geheel of daar waar je zelf vastloopt ontstaan nieuwe ideeën. 

Give Back

Als laatste niet de minste is deze wereld beter achter te laten dan hij nu is. Give back/pay it forward. Help een ander, niet om er wat voor terug te krijgen maar omdat het juist is om te doen. 

“If you really want to do something, you’ll find a way. 

If you don’t, you’ll find an excuse.”

Scroll naar top