“Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go.”

Meer focus, minder doen

Als ondernemer start je met een talent en een droom. Een organisatie runnen is niet eenvoudig, zeker niet als blijkt dat je droom werkelijkheid wordt en je de vraag niet meer aankan. Ik help je bij het groeien van je onderneming. 

Tot ongekende hoogte. 

Missie en Visie

Een duidelijke missie en visie gecombineerd in één zin, je mission statement. Je meetlat waar alle toekomstige beslissingen naast gelegd kunnen worden en waarmee je direct scherp krijgt of het iets toevoegt aan de toekomst die jij voor ogen hebt. 

Voeg een sociaal of maatschappelijke doel aan je visie toe en het zorgt voor een intrinsieke motivatie die je ook helpt in tijden dat het wat minder gaat. 

Overstijg jezelf. Wat je vandaag (be)denkt, bepaalt hoe je morgen leeft. 

Lees meer…

 

“The most effective way I know to ‘Begin with the End in Mind’ is to develop a mission statement or philosophy or creed. It focuses on what you want to be (character) and to do (contributions and achievements) and on the values or principles upon which being and doing are based.”

– Steven Covey

Strategie en Verandermanagement

Is je organisatie klaar voor de toekomst? Zonder strategie blijf je stuurloos, welke richting gaan we op en hoe komen we daar? 

Voor kleine organisaties is het net zo belangrijk als voor de grote bedrijven. Je blijft niet altijd klein, of misschien wel en is dát je strategie. 

Ik denk met je mee, samen zetten we het op papier en zorgen we ervoor dat je plan uitvoerbaar is. 

Want een doel zonder plan blijft altijd een droom. 

 

“The essence of strategy is choosing what not to do.”

 – Michael Porter

Finance en administration

Een goed bedrijf heeft ook de back-office op orde. Niet altijd even het leukste werk maar voor mij wel. Ik breng structuur in chaos, gooi alles in een mooi systeem of adviseer je bij de juiste applicatie/ tool/ werkwijze. 

Omdat je vooral moet blijven doen waar JIJ goed in bent.

“Beware of little expenses. Sometimes a small leak can sink a big ship.”

– Benjamin Franklin

Wat klanten over mij zeggen

Scroll naar boven