Opschalen & Bedrijfsvoering

Je bent ooit begonnen als eenpitter en dat ging prima. Boekhouding kon je makkelijk zelf en dat deed je gewoon in de avonduren of het weekend, maar het werk stroomt binnen en je loopt een beetje over. Hoe kan je ervoor zorgen dat je geen nee hoeft te zeggen tegen nieuwe klanten maar nog wel het werk binnen houdt? 

Wij kijken met je mee waar het anders kan. Makkelijker, sneller, in huis of inhuur en wat is dan de beste manier zodat jij straks niet met hoofdpijn zit. 

Processen - systemen - Mensen

Inmiddels ben je aardig gegroeid en heb je mensen in dienst of via payrolling voor je werken. Je huidige kantoor wordt te klein en zo langzamerhand verlies je een klein beetje het overzicht. Zit je nog op de juiste route, klopt je visie nog en weet je team waar je naar toe wil? Nog belangrijker, staan ze daar ook achter en zorgen ze er samen met jou voor dat je organisatie daar over 3 jaar staat? En misschien wel sneller? 

Een organisatie bestaat uit mensen, processen en systemen. Dit moet naadloos op elkaar af zijn gestemd en wij kijken met je mee hoe dat beter kan. 

MISSION STATEMENT EN STRATEGIE

Ooit ben je begonnen als ondernemer. Je had een duidelijke missie en een visie, maar inmiddels ben je weer een stuk verder en je organisatie is gegroeid. Klopt het nog? En is je visie genoeg inspirerend, haal je er energie uit en spreekt het voldoende aan zodat je ook naar buiten toe een duidelijk beeld uitstraalt? 

Met een duidelijke visie wordt het makkelijker beslissingen te nemen. Als je weet waar je naar toe gaat dan weet je ook wat daaraan kan bijdragen en wat niet. Om te weten waar je heen gaat moet je ook weten wie je bent en wat je kernwaardes zijn. En om te zorgen dat je eigen organisatie en de wereld in één zin weet wat je visie en missie is zorg je voor een pakkende mission statement. 

 

Consultants

Mylène Klein

Business Consultant

Zoek je iemand die pragmatisch te werk gaat, strategisch naar operationeel kan vertalen? Mensen aan het werk zet en het geheel overziet? 

Je naam hier?

Wij zijn nog op zoek naar specialisten bel, mail of stuur een bericht via de contactpagina. 

Je vermelding op de website is helemaal gratis en zonder verplichtingen. 

Wil je alles uit je onderneming halen?

Neem contact op voor een aantal gratis tips voor jouw onderneming.